Nerede : Akçay - Altınkum
Otel Tipi : Tatil Köyü
Kapasite : 320 Oda 1200 Yatak
Hizmet : 365 gün

Akçay’ın merkezine 2 km, Edremit’e 7 km mesafede bulunan Turban Tatil Köyü, Zeytinli’de, Ege Denizi kıyısında yer alıyor.

1200 yatak kapasiteli, toplamda 320 adet olan odalarda klima, banyo, tuvalet, sürekli sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, televizyon, uydu sistemi ve telefon mevcut.

Denize sıfır konumda yer alan Turban Tatil Köyü, özel plaja, kaydıraklı yüzme havuzuna ve palmiyelerle kaplı bir bahçeye sahip.

Her şey dahil anlayışıyla hizmet veren Turban Tatil Köyü, sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, çay, kek saati, gözleme ve gece çorbası sunuyor.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Afytos Akçay Tatil Köyü isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Altınkum mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Zeytinli Mah. Atatürk Cad No:132-134 . Edremit ilçesinde yer alan Afytos Akçay Tatil Köyü, Tatil Köyü statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Sivrisinek Teli, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, TV, Balkon, Deniz Manzaralı, Sahilde, Restoran, Bar, Snack Bar, İçecek Otomatı, 24 Saat Açık Resepsiyon, Çocuk Havuzu, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Kilitli Dolaplar, Günlük Gazeteler, Animasyon Ekibi, Çocuk Oyun Alanı, Evcil Hayvan Kabul, Kalorifer, Yemek Masası, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Açık Yüzme Havuzu (Sezonluk), Bilardo, Masa Tenisi, Aqua Park/Su Parkı, Su Sporu, Hızlı Check-in/Out, Vale Park Hizmeti, Emanet Kasası, Akşam Eğlencesi, Çocuk Kulübü olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Afytos Akçay Tatil Köyü

Tatil Köyü statüsünde ki tesisin kapasitesi 320 oda ve 1200 yatak olarak belirtilmiştir. Afytos Akçay Tatil Köyü, AkçayAfytos Akçay Tatil Köyü, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Afytos Akçay Tatil Köyü tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis bünyesinde 30 personel bulunmaktadır.

Afytos Akçay Tatil Köyü Yorumları