Nerede : Akçay - Yenimahalle
Otel Tipi :
Kapasite : 7 Oda, 24 Yatak
Hizmet : 15 Mayıs - 15 Eylül

Alisa Apart Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Yenimahalle mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İskele Mah. Atatürk Cad. No:140, Akçay. Edremit ilçesinde bulunan Alisa Apart Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Alisa Apart Pansiyon adlı tesiste Bahçeli, Denize Yakın, 24 Saat Açık Resepsiyon, Markete Yakın, Wifi, Klimalı, Gardrop / Dolap, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Duş, Tuvalet, Balkon, Bahçe Manzarası, Buzdolabı, TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Minibar imkanları ziyaretçilere ücretsiz sunulmaktadır. Bunların yanısıra Havlular imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Alisa Apart Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 8 oda ve 28 yatakdır. Alisa Apart Pansiyon, AkçayAlisa Apart Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Alisa Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 11:30, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 750 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 10000 metredir. Tesis bünyesinde 3 kişi çalışmaktadır.

Alisa Apart Pansiyon Yorumları