Nerede : Akçay - Yenimahalle
Otel Tipi :
Kapasite : 7 Oda, 24 Yatak
Hizmet : 15 Mayıs - 15 Eylül

Alisa Apart Pansiyon isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Yenimahalle mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mah. Atatürk Cad. No:140, Akçay. Edremit ilçesinde yer alan Alisa Apart Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Bahçeli, Denize Yakın, 24 Saat Açık Resepsiyon, Markete Yakın, Wifi, Klimalı, Gardrop / Dolap, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Duş, Tuvalet, Balkon, Bahçe Manzarası, Buzdolabı, TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Minibar olanakları misafirlere bedelsiz sağlanmaktadır. İlaveten Havlular olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Alisa Apart Pansiyon

statüsünde ki tesisin kapasitesi 8 oda ve 28 yatak olarak belirtilmiştir. Alisa Apart Pansiyon, AkçayAlisa Apart Pansiyon, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Alisa Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 11:30, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 750 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 10000 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel hizmet etmektedir.

Alisa Apart Pansiyon Yorumları