Nerede : Akçay - İkizçay
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 24 Oda 68 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Altınkum Otel, Edremit, Akçay’ın en iyi plajı olarak bilinen Altınkum’da, denize sıfır konumda bulunuyor. Özel aracı ile gelecek olanlar için Akçay’da ikinci köprünün geçilmesi yeterli iken Akçay otogardan taksi ile otele ulaşmak da mümkün.

Standart, suit ve teras olmak üzere üç ayrı tipte toplam 33 odası bulunan Altınkum Otel, suit odalarında çocuklar için ayrı bir oda daha bulundururken, geniş teras odalarında buzdolabı, oturma alanı ve şezlong bulunduruyor. Deniz ve dağ manzaralı olan standart odaların tümünde klima, banyo, tuvalet, televizyon, uydu yayını, saç kurutma makinesi, sürekli sıcak su ve kablosuz internet bağlantısı mevcut.

Akçay’ın en iyi kumsalı olarak bilinen Altınkum’da özel plajı olan tesiste, tavla, satranç, okey oynanabileceği gibi anlaşmalı firmalar sayesinde her gün Kazdağları, Assos, Ayvalık adaları gibi Kuzey Ege Bölgesi’ni tanıtan mavi turlara çıkılabilir. Hediyelik eşya kısmı da olan tesiste 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsizken 7 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirimli. Tesis Ramazan ayında % 20 indirim seçeneğine de sahip.  

Açık büfe sabah kahvaltıları servis eden Altınkum, gün içerisinde isteğe bağlı olarak çeşitli aperitifler de sunuyor. Ayrıca deniz manzaralı kafe dışında plaja servis seçeneği de mevcut.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

 

Altınkum Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve İkizçay mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İkizçay Mahallesi Etiler Caddesi No: 54. Edremit ilçesinde yer alan Altınkum Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Altınkum Otel adlı tesiste Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Snack Bar, Özel Diyet Menüleri (isteğe bağlı), Oda Servisi, Bisiklet Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretsiz), 24 Saat Açık Resepsiyon, Çocuk Havuzu, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Ortak Salon / Tv Alanı, Gece Kulübü/DJ, Özel Sigara İçilir Alan, Sigara İçilmeyen Odalar, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Balık Tutma, Emanet Kasası olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Altınkum Otel

Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 24 oda ve 68 yatakdır. Altınkum Otel, AkçayAltınkum Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Altınkum Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 600 metredir.

Altınkum Otel Yorumları