Nerede : Akçay - Yenimahalle
Otel Tipi :
Kapasite : 15 Oda 40 Yatak
Hizmet : 365 gün

Aydın Pansiyon, Edremit, Akçay’da denize 50 metre mesafede yer alıyor.

2’si 1+1 apart daire olmakla birlikte toplamda 15 adet olan odalarda klima, banyo, tuvalet, balkon, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su, televizyon, uydu sistemi ve mutfak gereçleri mevcut.  

Ege Denizi’ne yürüme mesafesinde bulunan Aydın Pansiyon’un, asma ağaçlarıyla kaplı bir bahçesi de mevcut.  

Dairelerde yer alan mutfak ve mutfak gereçleri ile dilediğiniz yemeği, ev konforunda yapabilirsiniz.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Aydın Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Yenimahalle bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Yenimah. Güneş Caddesi No: 10. Edremit ilçesinde bulunan Aydın Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 64 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Denize Yakın, Wifi, Bisiklet Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Teras, Ortak Mutfak, 24 Saat Açık Resepsiyon, Tur Masası, Girişte Ateşölçer, Plaja Yürüme Mesafesi, Merkezi konum gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Ütü Hizmeti, Çamaşır Yıkama, Emanet Kasası imkanları tatil severlere ücretsiz sağlanmaktadır. Bununlada kalmayarak Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Aydın Pansiyon

statüsünde ki tesisin kapasitesi 15 oda ve 40 yatak olarak belirtilmiştir. Aydın Pansiyon, AkçayAydın Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 450 metre mesafededir. Aydın Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 10:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 15000 metredir. Tesis bünyesinde 2 kişi çalışmaktadır.

Aydın Pansiyon Yorumları