Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 9 Oda 47 Yatak
Hizmet : Tüm Sezon

Dulkadiroğlu Motel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Akçay Mahallesi 108. Sokak No:11/1/2/3/4/5. Edremit ilçesinde yer alan Dulkadiroğlu Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran, Restoran (alakart), Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretsiz), Transfer Servisi (ücretsiz), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bilet Hizmeti, Tur Masası, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Plaj Servisi, Çocuk Oyun Alanı, Yemek Masası, Evcil Hayvan Kabul, Tesis Geneli Sigara Yasaktır, Sigara İçilmeyen Odalar, Ses Yalıtımlı Odalar, VIP Odalar, Kalorifer, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Dulkadiroğlu Motel

Motel statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 47 yatakdır. Dulkadiroğlu Motel, AkçayDulkadiroğlu Motel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Dulkadiroğlu Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 10:00, check-out saati 10:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 300 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 7000 metredir.

Dulkadiroğlu Motel Yorumları