Nerede : Akçay - Altınkum
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 16 Oda 45 Yatak
Hizmet :

Roy Otel Akçay isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Altınkum bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Altınkum Mah. Atatürk Bulv. No:25/1. Edremit ilçesinde bulunan Roy Otel Akçay, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 64 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Roy Otel Akçay adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Oturma Alanı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Ortak Banyo, Ortak Tuvalet, Duş, Terlik, Tuvalet, TV, Balkon, Teras, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Şehir Manzarası, Havaalanı Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Teras, Güneşlenme Terası, Ortak Salon / Tv Alanı, Sigara İçilmeyen Odalar, Ses Yalıtımlı Odalar, LCD TV, Denize Yakın, Wifi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bağışıklık sistemini destekleyen gıdalar, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılır gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Minibar, Mama Sandalyesi, Havlular, Vale Park Hizmeti olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Roy Otel Akçay

Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 28 oda ve 48 yatak olarak belirtilmiştir. Roy Otel Akçay, AkçayRoy Otel Akçay, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 750 metre mesafededir. Roy Otel Akçay tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2800 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 11000 metredir. Tesis bünyesinde 8 personel çalışmaktadır.

Roy Otel Akçay Yorumları