Nerede : Akçay - Yenimahalle
Otel Tipi : Motel Pansiyon
Kapasite : 10 Oda 20 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Edremit, Akçay’da, denize sıfır konumda yer alan Güneş Motel, merkeze 100 metre, Edremit’e 9 km, Altınoluk’a ise 10 km uzaklıkta, Edremit - Çanakkale istikametinin 9. km’de kara yolunun solunda bulunuyor.

20 yatak kapasiteli, toplamda 10 adet olan odalarda balkon, klima, banyo, tuvalet, kablosuz internet bağlantısı, mini buzdolabı, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, duş malzemeleri, televizyon ve uydu sistemi mevcut.

Ege Denizi’ne sıfır konumda olan Güneş Motel’in, özel plajı, iskelesi, şezlong ve şemsiye hizmeti bulunuyor. Mangal yapılabilen, hamaklı bir bahçeye sahip olan tesis, çadır-kamp alanına da sahip. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklamanın ücretsiz olduğu tesiste, isteğe bağlı odalara ek yatak ilave edilebiliyor.

Açık büfe sabah kahvaltısı hizmeti sunan Güneş Motel’de, Ayvalık tostu, gözleme, patates kızartması gibi birçok aperitif ve içecek çeşitleri de mevcut.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Güneş Motel Akçay isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Yenimahalle mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Yeni Mahalle İstasyon Caddesi No:33. Edremit ilçesinde yer alan Güneş Motel Akçay, Motel Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Güneş Motel Akçay

Motel Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 10 oda ve 20 yatak olarak belirtilmiştir. Güneş Motel Akçay, AkçayGüneş Motel Akçay, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Güneş Motel Akçay tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Güneş Motel Akçay Yorumları