Nerede : Akçay - İkizçay
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 40 Oda 120 Yatak
Hizmet : 12 Ay

Akçay’da, Ege Denizi’ne sıfır konumda yer alan Kutlugün Otel, Edremit’e 5 km, Burhaniye Havalimanı’na ise 12 km mesafede bulunuyor.

40 oda, 120 yatak kapasiteli Kutlugün Otel, yenilenen odalarında balkon, klima, mini bar, televizyon, uydu sistemi, saç kurutma makinesi, banyo, tuvalet, sürekli sıcak su, kablosuz internet bağlantısı ve telefon bulunduruyor.

Özel plajı bulunan Kutlugün Otel’de, şezlong ve şemsiye, çamaşır ve ütü servisi, otopark ve kasa seçenekleri de mevcut. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsizken, 7 - 12 yaş arası çocuklarda % 50 indirimli.

Yarım pansiyon anlayışıyla açık büfe sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri sunan Kutlugün Otel, ramazana özel iftar ve sahur menüleri de hazırlıyor.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Kutlugün Sahil Otel isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve İkizçay mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Etiler Cad. No:52. Edremit ilçesinde bulunan Kutlugün Sahil Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Kutlugün Sahil Otel adlı tesiste Sahilde, Dalış, Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Snack Bar, Paketli Öğle Yemeği, Özel Diyet Menüleri (isteğe bağlı), Odaya Kahvaltı Servisi, 24 Saat Açık Resepsiyon, Çocuk Havuzu, Bahçede Servis, Bilet Hizmeti, Tur Masası, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Özel Sigara İçilir Alan, Sigara İçilmeyen Odalar, Kalorifer, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Hızlı Check-in/Out imkanları ziyaretçilere ücretsiz sunulmaktadır. Bunların yanısıra Şnorkelle Dalma, Balık Tutma, Vale Park Hizmeti, Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası, Günlük Hizmetli Servisi, Toplantı / Ziyafet İmkanları, Beach Bar imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Kutlugün Sahil Otel

Otel statüsünde ki tesis, toplam 40 oda ve 120 yatakdır. Kutlugün Sahil Otel, AkçayKutlugün Sahil Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Kutlugün Sahil Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir.

Kutlugün Sahil Otel Yorumları