Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Hotel
Kapasite :
Hizmet :

Maxuite Hotel In Home isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Akçay Mahallesi 105. Sokak No:14. Edremit ilçesinde yer alan Maxuite Hotel In Home, Hotel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Maxuite Hotel In Home adlı tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Asansör, Ses Yalıtımlı Odalar, Denize Yakın, Markete Yakın, Wifi, Engelli Dostu, Sigara İçilmeyen Odalar, Odaya Kahvaltı Servisi, Tesis Geneli Sigara Yasaktır, VIP Odalar, Kalorifer gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Günlük Hizmetli Servisi olanakları konuklara bedelsiz sunulmaktadır. İlaveten Toplantı / Ziyafet İmkanları olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Maxuite Hotel In Home

Hotel statüsünde ki tesis, toplam 20 oda ve 70 yatakdır. Maxuite Hotel In Home, AkçayMaxuite Hotel In Home, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 300 metre mesafededir. Maxuite Hotel In Home tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 300 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 17000 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel hizmet etmektedir.

Maxuite Hotel In Home Yorumları