Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 7 Oda 25 Yatak
Hizmet : 365 gün

Akçay merkezde, denize 100 metre mesafede bulunan Melek Pansiyon, Ayvalık’a 33 km, Edremit’e 9 km, Altınoluk’a ise 10 km uzaklıkta.

25 yatak kapasiteli toplamda 7 adet olan odalarda klima, banyo, tuvalet, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su, mini buzdolabı, mutfak ve mutfak eşyaları mevcut.

Akçay kumsalına 100 metre mesafede yer alan Melek Pansiyon, konuklarına kısa bir yürüme mesafesi ile denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabilme imkanı sunuyor. Bünyesinde kafeterya da bulunan Melek Pansiyon, 7 gün ve üzeri konaklamalarda % 10 indirim avantajına sahip.

Her daireye özel mutfak ve mutfak gereçleri mevcut olan Melek Pansiyon’da, dilediğiniz yemeği ev konforunda yapabilirsiniz.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Melek Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Akçay Mah. Oruçreis Caddesi 331. Sokak No: 12. Edremit ilçesinde bulunan Melek Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Melek Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 7 oda ve 25 yatakdır. Melek Pansiyon, AkçayMelek Pansiyon, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Melek Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Melek Pansiyon Yorumları