Nerede : Akçay - İkizçay
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 25 Oda, 4 Apart Daire 79 Yatak
Hizmet : 365 gün

Edremit, Akçay’da, denize 70 metre mesafede bulunan Yazıcı Pansiyon, Edremit Havaalanı’na 9 km uzaklıkta.

4 apart daireden ve 25 standart odadan oluşan tesisin, 3, 4 ve 5 kişilik odalarında klima, banyo, tuvalet, sürekli sıcak su, kablosuz internet bağlantısı ve televizyon mevcut.

Ege Denizi’ne ve Akçay plajlarına yürüme mesafesinde yer alan Yazıcı Pansiyon’un ek olarak geniş bir terası ve meyve ağaçlarıyla kaplı bir bahçesi mevcut.

Terasında yemekhanesi ve 3 adet ortak kullanım mutfağı bulunan tesis, isteğe bağlı sabah kahvaltısı servis ediyor. Ayrıca bahçede mangal imkanı da mevcut.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Yazıcı Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve İkizçay bölgesinde yer almaktadır. Adresi: İkizçay Mah. 1001 Sokak No: 23 Askeri Kamp Arkası. Edremit ilçesinde bulunan Yazıcı Pansiyon, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 64 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Yazıcı Pansiyon

Motel statüsünde ki tesisin kapasitesi 29 oda ve 79 yatakdır. Yazıcı Pansiyon, AkçayYazıcı Pansiyon, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Yazıcı Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Yazıcı Pansiyon Yorumları