Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 8 Apart Daire
Hizmet : Yaz Sezonu

Edremit, Altınoluk’ta, merkeze 250 metre, denize 40 metre mesafede yer alan Adalı Apart 1, Balıkesir Merkez’e 115 km, Çanakkale’ye 100 km, İzmir’e ise 220 km uzaklıkta.

70 metrekare büyüklüğünde, 4 ve 5 kişilik, 8 apart dairesi bulunan Adalı Apart 1, dairelerinde balkon, oturma grubu, bazalı yatak, banyo, tuvalet, buz dolabı, çamaşır makinesi, mutfak, mutfak gereçleri ve sürekli sıcak su bulunduruyor. Tesiste internet bağlantısı mevcut değil.

Denize yürüme mesafesinde olan konumu ile Adalı Apart 1, deniz, kum, güneş keyfinin her an yaşanabileceği bir nokta.

Her daireye özel mutfağı ve mutfak gereçleri bulunan Adalı Apart 1, misafirlerine kendi yemeklerini, ev rahatlığında yapabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca marketlere ve restoranlara yakın bir konumda yer alıyor.

Altınoluk plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti tadabilir, Güre Kaplıcaları'nda rahatlayabilirsiniz.

Adalı Apart tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mahallesi Fatih Caddesi 5. Sokak No: 6. Edremit ilçesinde bulunan Adalı Apart , statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Denize Yakın, Wifi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik kapalı alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Adalı Apart

statüsünde ki tesis, toplam 8 oda ve 45 yatak olarak belirtilmiştir. Adalı Apart , AltınolukAdalı Apart , alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Adalı Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis bünyesinde 2 personel görev almaktadır.

Adalı Apart Yorumları