Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 16 Apart Daire
Hizmet : 1 Mayıs 1 Kasım

Adalı Apart 2, Altınoluk’ta terminalin karşısında, denize 400 metre, şehir merkezine ise 750 metre mesafede yer alıyor.

70 metrekare büyüklüğünde, 4 ve 5 kişilik, toplamda 16 apart dairesi olan Adalı Apart 2, dairelerinde balkon, oturma grubu,  banyo, tuvalet, kablosuz internet bağlantısı, çamaşır makinesi, buz dolabı, mutfak, mutfak eşyaları, televizyon, 24 saat sıcak su bulunduruyor.

Şehirler arası otobüs terminaline yakın olan konumundan dolayı ulaşımda büyük kolaylık sağlayan Adalı Apart 2, aynı zamanda serinleyip, güneşlenebileceğiniz Atınoluk plajına yürüme mesafesinde. Ek olarak tesiste 7/24 aktif olan gece ve gündüz görüşlü güvenlik kameraları mevcut.

Birçok mutfak eşyasını içinde barındıran kapsamlı bir mutfak içeren Adalı Apart 2 daireleri konuklarına istedikleri yemekleri, ev rahatlığında yapabilme imkanı sunuyor.

Altınoluk plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti tadabilir, Güre Kaplıcaları'nda rahatlayabilirsiniz.

Adalı Apart 2 isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İskele Mah. Karadut Cad. 2. Sk No: 3 Yeni Garaj Karşısı. Edremit ilçesinde bulunan Adalı Apart 2 , statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Denize Yakın, Wifi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik kapalı alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Adalı Apart 2

statüsünde ki tesis, toplam 16 oda ve 70 yatakdır. Adalı Apart 2 , AltınolukAdalı Apart 2 , alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Adalı Apart 2 tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 5 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel bulunmaktadır.

Adalı Apart 2 Yorumları