Nerede : Altınoluk - Narlı
Otel Tipi : Butik Otel
Kapasite : 13 oda 37 Yatak
Hizmet :

Antandros Narlı Konak isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Narlı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Narlı Mah. Çanakkale Yolu Üzeri. No:171 Altınoluk. Edremit ilçesinde bulunan Antandros Narlı Konak, Butik Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Snack Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Antandros Narlı Konak adlı tesiste Restoran, Büfe, Snack Bar, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Günlük Gazeteler, Ortak Salon / Tv Alanı, Plaj Servisi, Evcil Hayvan Kabul, Tesis Geneli Sigara Yasaktır, Sigara İçilmeyen Odalar, Ses Yalıtımlı Odalar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Dart, Ütü Hizmeti, Pantolon Presi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Antandros Narlı Konak

Butik Otel statüsünde ki tesis, toplam 13 oda ve 37 yatakdır. Antandros Narlı Konak, AltınolukAntandros Narlı Konak, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 5000 metre mesafededir. Antandros Narlı Konak tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 12, check-out saati 11 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 35000 metredir.

Antandros Narlı Konak Yorumları