Nerede : Altnoluk - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 10 Daire 56 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Edremit, Altınoluk’ta, denize 10 metre mesafede bulunan Apart Mustafa Bey, yolların kesiştiği arter noktasında bulunmasından dolayı ulaşılması kolay bir konumda yer alıyor.

Dağ ve deniz manzaralı 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan Apart Mustafa Bey, dairelerinde balkon, banyo, tuvalet, oturma alanı, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su, televizyon, uydu alıcısı, buzdolabı, çamaşır makinesi, mutfak ve mutfak gereçleri bulunduruyor.

Denize 10 metre mesafede yer alan Apart Mustafa Bey, mavi bayraklı bir plaja sahip. Ek olarak 15 Eylül ve 12 Ekim tarihleri arasında % 50 indirim seçeneği mevcut.  

Dairelerinde kapsamlı mutfak eşyalarının olduğu Apart Mustafa Bey’in mutfaklarında dilediğiniz yemeği, ev konforunda yapabilirsiniz.

Altınoluk plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti tadabilir, Güre Kaplıcaları'nda rahatlayabilirsiniz.

Apart Mustafa Bey isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İskele Mah.fatih Cad. No:50. Edremit ilçesinde yer alan Apart Mustafa Bey, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Gardrop / Dolap, Vantilatör, Sivrisinek Teli, Kanepe, Çamaşır Makinası, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Radyo, Uydu Kanalları, TV, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Barbekü, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Dalış, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Denize Sıfır, Markete Yakın, Kalorifer, Denize Yakın, Wifi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Merkezi konum, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Apart Mustafa Bey

statüsünde ki tesis, toplam 14 oda ve 38 yatakdır. Apart Mustafa Bey, AltnolukApart Mustafa Bey, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 300 metre mesafededir. Apart Mustafa Bey tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:30, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1500 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 33000 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel görev almaktadır.

Online Rezervasyon


Apart Mustafa Bey 2024 Fiyatları

Apart Mustafa Bey detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 51 28

Apart Mustafa Bey Haritada Yeri


Apart Mustafa Bey Yorumları