Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 6 Apart Daire, 3 Oda, 37 Yatak
Hizmet : 365 gün

Edremit, Altınoluk’ta, denize 200 metre mesafede bulunan Artemis Apart Otel, Edremit’in merkezine 30 km, Akçay’a 15 km, Küçükkuyu’ya ise 11 km uzaklıkta.

6 apart dairesi, 3 otel odası olan Artemis’in 4 dairesi 2+1, 2 dairesi ise dubleks 3+1 şeklinde. Dairelerde balkon, banyo, tuvalet, internet bağlantısı, televizyon, klima, eşya dolabı, çamaşır makinesi, buz dolabı, barbekü, ocak, mutfak ve mutfak aletleri mevcut.

Ücretsiz halk plajlarına ve özel plajlara yürüme mesafesinde bulunan Artemis Apart Otel, aynı zamanda Altınoluk kordonuna ve eğlence merkezlerine 100 metre uzaklıkta yer alıyor.

Mutfağı ve mutfak eşyaları olan Artemis Apart Otel dairelerinde dilediğiniz yemeği, ev konforunda yapabilirsiniz. Altınoluk’un merkezine olan yakınlığıyla birlikte sahile de yürüme mesafesinde olan Artemis’in çevresinde birçok kafe, bar, market ve restoran seçenekleri mevcut.

Altınoluk plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti tadabilir, Güre Kaplıcaları'nda rahatlayabilirsiniz.

Artemis Apart Otel isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Merkez mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mah. Körfezkent Cad. 2 Sok. No:11/8. Edremit ilçesinde yer alan Artemis Apart Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Kanepe, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Banyo, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Barbekü, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Dağ Manzarası, Şehir Manzarası, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Artemis Apart Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi oda ve yatakdır. Artemis Apart Otel, AltınolukArtemis Apart Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 150 metre mesafededir. Artemis Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 300 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir.

Artemis Apart Otel Yorumları