Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 13 Oda 30 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Edremit, Altınoluk merkezde, denize sıfır bir noktada yer alan Asmalı Pansiyon’un, otogarla arasındaki mesafe 2 km iken, Edremit Havaalanı ile arasındaki uzaklık 35 km.

2, 3 ve 4 kişilik, 2 adet teraslı, geniş deniz manzaralı, 8 adet balkonlu, deniz manzaralı ve 3 adet balkonsuz olmak üzere toplamda 13 adet olan Asmalı Pansiyon odalarında,  klima, mini bar, eşya dolabı, balkon, banyo, tuvalet, kablosuz internet bağlantısı ve sürekli sıcak su mevcut.

Altınoluk sahil şeridinde, denize sıfır bir konumda bulunan Asmalı Pansiyon, özel plaja, iskeleye ve restorana sahip.  

Oda kahvaltı hizmeti sunan Asmalı Pansiyon'un, isteğe bağlı hizmet veren deniz manzaralı bir restoranı da mevcut.

Altınoluk plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti tadabilir, Güre Kaplıcaları'nda rahatlayabilirsiniz.

Asmalı Pansiyon isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İskele Mah. Barbaros Cad. No: 46. Edremit ilçesinde yer alan Asmalı Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Asmalı Pansiyon adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Banyo, Duş, Tuvalet, Balkon, Deniz Manzaralı, LCD TV, Denize Sıfır, Markete Yakın, Denize Yakın, Wifi, Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Asmalı Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 12 oda ve 30 yatak olarak belirtilmiştir. Asmalı Pansiyon, AltınolukAsmalı Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Asmalı Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 25000 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel görev almaktadır.

Asmalı Pansiyon Yorumları