Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Ceyhan Pansiyon isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Merkez mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mah. Mithat Paşa Cad. 3. Sk. No:10. Edremit/altınoluk ilçesinde yer alan Ceyhan Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit/altınoluk ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Klimalı, Banyo, Tuvalet, TV, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Isıtma, Deniz Manzaralı, Balkon, Bahçeli, Markete Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ceyhan Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 17 oda ve 50 yatakdır. Ceyhan Pansiyon, AltınolukCeyhan Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Ceyhan Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 10:30 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 25000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel çalışmaktadır.

Ceyhan Pansiyon Yorumları