Nerede : Altınoluk - Avcılar
Otel Tipi :
Kapasite : 15 Oda 48 Yatak
Hizmet : 10 Mayıs - 10 Ekim

Sahil Ayaz Butik Otel isimli tesis Balikesir şehrinde ve Avcılar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Denizkent Mah. Avcılar Altı Emek Evler No:10 . Altinoluk ilçesinde yer alan Sahil Ayaz Butik Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Altinoluk ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Bar, Restaurant, Balık Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Sahil Ayaz Butik Otel adlı tesiste Dalış, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Oda Servisi, Havaalanı Servisi (ücretsiz), Transfer Servisi (ücretsiz), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Klimalı, Gardrop / Dolap, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Sivrisinek Teli, Duş, Terlik, Tuvalet, Uyandırma Servisi, Balkon, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, LCD TV, Wifi, Kum Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Şnorkelle Dalma, Ütü Hizmeti, Çamaşır Yıkama olanakları konuklara bedelsiz sunulmaktadır. Bunların yanısıra Vale Park Hizmeti, Bagaj Muhafazası, Akşam Eğlencesi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Sahil Ayaz Butik Otel

statüsünde ki tesis, toplam 15 oda ve 50 yatakdır. Sahil Ayaz Butik Otel, AltınolukSahil Ayaz Butik Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 8000 metre mesafededir. Sahil Ayaz Butik Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 12:00, check-out saati 14:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 6000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 25000 metredir. Tesis bünyesinde 12 personel hizmet etmektedir.

Sahil Ayaz Butik Otel Yorumları