Nerede : Kazdağları - Kavlaklar Köyü
Otel Tipi :
Kapasite : 4 Oda, 8 Yatak
Hizmet : 15 Nisan - 30 Ekim

Naturland Bungalow Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Kavlaklar Köyü mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Kavlaklar Köyü Altı Kristal Kola Dolum Tesisleri Yanı. Edremit ilçesinde yer alan Naturland Bungalow Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran, Restoran (alakart), Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Kalorifer, Wifi, Isıtma, Duş, Tuvalet, Klimalı, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Terlik gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Naturland Bungalow Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 4 oda ve 8 yatakdır. Naturland Bungalow Otel, KazdağlarıNaturland Bungalow Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 7000 metre mesafededir. Naturland Bungalow Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 7000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 30000 metredir.

Naturland Bungalow Otel Yorumları