Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Apart Pansiyon
Kapasite : 126
Hizmet :

Özdemir Apart Pansiyon tesisi Balıkesir bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Altınoluk Girişi Özdemir 1 Sitesi. Edremit ilçesinde yer alan Özdemir Apart Pansiyon, Apart Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran (alakart), Bar, Markete Yakın, Kalorifer, Wifi, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Özdemir Apart Pansiyon

Apart Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 24 oda ve 126 yatak olarak belirtilmiştir. Özdemir Apart Pansiyon, AltınolukÖzdemir Apart Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Özdemir Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 32000 metredir. Tesis bünyesinde 24 personel çalışmaktadır.

Özdemir Apart Pansiyon Yorumları