Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite : 2 Oda 5 Apart Daire 29 Yatak
Hizmet :

Turan Apart Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mahallesi Mithat Paşa Caddesi 1. Sokak No:2. Edremit ilçesinde bulunan Turan Apart Otel, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Turan Apart Otel adlı tesiste Denize Yakın, Ortak Salon / Tv Alanı, Isıtma, Kanepe, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Vantilatör, Duş, Tuvalet, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Dağ Manzarası, Uydu Kanalları, Telefon, TV, Uyandırma Servisi, Saç Kurutma Makinası, Wifi, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Bornoz olanakları misafirlere ücretsiz sağlanmaktadır.

Turan Apart Otel

Apart Otel statüsünde ki tesis, toplam 2 oda ve 29 yatak olarak belirtilmiştir. Turan Apart Otel, AltınolukTuran Apart Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Turan Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 11 00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1500 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 35000 metredir. Tesis bünyesinde 2 kişi çalışmaktadır.

Turan Apart Otel Yorumları