Nerede : Erdek - Düzler
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 21 Oda, 60 Yatak
Hizmet : 15 Haziran - 30 Eylül

Abant Pansiyon Erdek isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Düzler mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim Kampı Yanı Arif Kalıpsızoğlu Caddesi No:38 erdek Merkez. Erdek ilçesinde bulunan Abant Pansiyon Erdek, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde bulunan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Abant Pansiyon Erdek adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Vantilatör, Sivrisinek Teli, Ses Yalıtımı, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Mutfak, Wifi, Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Abant Pansiyon Erdek

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 22 oda ve 60 yatakdır. Abant Pansiyon Erdek, ErdekAbant Pansiyon Erdek, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Abant Pansiyon Erdek tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Tesis bünyesinde 3 kişi çalışmaktadır.

Abant Pansiyon Erdek Yorumları