Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Ata Pansiyon Erdek isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Çuğra mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:37. Erdek ilçesinde yer alan Ata Pansiyon Erdek, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Banyo, Duş, Tuvalet, TV, Yemek Alanı, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mini Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Çocuk Oyun Alanı, Engelli Dostu, Denize Yakın, Wifi, Sığ Deniz, Plaja Yürüme Mesafesi, Alkolsüz, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Ortak Alanlarda Düzenleme, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Girişte Ateşölçer gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Ata Pansiyon Erdek

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 7 oda ve 25 yatakdır. Ata Pansiyon Erdek, ErdekAta Pansiyon Erdek, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Ata Pansiyon Erdek tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 11:00, check-out zamanı 14:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel bulunmaktadır.

Ata Pansiyon Erdek Yorumları