Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 5 Apart 10 Oda 40 Yatak
Hizmet :

Ferhat Apart Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ocaklar Mahallesi Garaj Sokak No:11. Erdek ilçesinde bulunan Ferhat Apart Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 59 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Ferhat Apart Pansiyon adlı tesiste Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Bahçeli, Teras, Günlük Gazeteler, Markete Yakın, Gardrop / Dolap, TV, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ferhat Apart Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam oda ve yatak olarak belirtilmiştir. Ferhat Apart Pansiyon, ErdekFerhat Apart Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Ferhat Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 100 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel bulunmaktadır.

Ferhat Apart Pansiyon Yorumları