Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi :
Kapasite : 16 Oda 32 Yatak
Hizmet : Dört Mevsim Açık

Oliva Pansiyon isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Çuğra mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mah. Cuğra Mevkii Ocaklar Yolu No:20. Erdek ilçesinde yer alan Oliva Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Mutfak, Engelli Dostu, Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Alanı, Barbekü, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası, Dağ Manzarası, Isıtma, Yemek Masası, Buzdolabı, Balkon, Havuzlu, Açık Yüzme Havuzu, Büfe, Güneşlenme Terası, Çocuk Oyun Alanı, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Masa Tenisi, Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Oliva Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 16 oda ve 60 yatakdır. Oliva Pansiyon, ErdekOliva Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 1000 metre mesafededir. Oliva Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Tesis bünyesinde 2 kişi çalışmaktadır.

Oliva Pansiyon Yorumları