Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi :
Kapasite : 27 Oda 73 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Erdek’te, denize sıfır konumda yer alan Otel Yakamoz’a, İstanbul - Bandırma feribotları ile 2 saat gibi kısa bir sürede ulaşmak mümkün. Tesisin anlaşmalı taksileriyle Bandırma’dan, otele 10 dakikada ulaşılabiliyor.

73 yatak kapasiteli, 2, 3 ve 4 kişilik, toplamda 27 adet olan odalarda klima, televizyon, uydu yayını, banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su ve kablosuz internet bağlantısı mevcut.

Denize sıfır konumdaki otelin özel plajı, terası, bahçesi ve otoparkı bulunuyor. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz, 7 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirimli.

Yarım pansiyon anlayışıyla hizmet veren Yakamoz Otel’de, açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olarak çalışmaktadır. Aperitif seçeneklerinin de olduğu otelin terasında her Cumartesi mangal partisi ayrıcalığı da mevcut.

Deniz, kum, güneş keyfi dışında Kyzikos Antik Kenti'ni, Paflima Koyu'nu, Avşa, Paşalimanı, Marmara Adaları'nı gezebilir, su sporu ve doğa sporları yapabilirsiniz.  

Yakamoz Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Çuğra bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mah. Piri Reis Cad. Cuğra Mevkii No:58. Erdek ilçesinde bulunan Yakamoz Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Snack Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Açık Yüzme Havuzu, Restoran, Restoran (alakart), Büfe, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Özel Plaj, Wifi, Klimalı, Gardrop / Dolap, Banyo, Duş, Tuvalet, Sivrisinek Teli, TV, Havuzlu gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Yakamoz Otel

statüsünde ki tesis, toplam 23 oda ve 46 yatakdır. Yakamoz Otel, ErdekYakamoz Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 5000 metre mesafededir. Yakamoz Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 5000 metredir.

Yakamoz Otel Yorumları