Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi :
Kapasite : 88 Oda 272 Yatak
Hizmet : 15 Haziran - 19 Eylül

Balıkesir’in, Erdek ilçesinde, denize sıfır konumda bulunan Şeker Kampı Tesisleri’ne, Bandırma’dan özel araçla, taksi ve minibüslerle kısa sürede ulaşmak mümkün.

40 çift kişilik oda, 48 1+1 oda olmak üzere toplamda 88 adet olan odalarda televizyon, uydu yayını, sürekli sıcak su, mini bar, banyo, tuvalet ve balkon mevcut.

Erdek, Çuğra’da, denize sıfır konumda yer alan Şeker Kampı Tesisleri, özel plaj, şezlong, şemsiye ve kafeterya seçeneklerine sahip. Toplamda 4 asansörlü bloktan oluşan tesiste ek olarak 0 - 12 yaş arası çocuklarda % 50 indirim imkanı mevcut.

Açık büfe kahvaltı, üç çeşit öğle ve akşam yemeği sunan Şeker Kampı Tesisleri, ayrıca deniz manzaralı kafeteryasında isteğe bağlı olarak da hizmet veriyor.

Deniz, kum, güneş keyfi dışında Kyzikos Antik Kenti'ni, Paflima Koyu'nu, Avşa, Paşalimanı, Marmara Adaları'nı gezebilir, su sporu ve doğa sporu çeşitlerini yapabilirsiniz.

Şeker Kampı Tesisleri isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Çuğra mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Çuğra Kamplar Mevkii. Erdek ilçesinde yer alan Şeker Kampı Tesisleri, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Kanepe, Oturma Alanı, Banyo, Duş, Tuvalet, Balkon, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Restoran, Restoran (alakart), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Mescid / İbadethane, Denize Sıfır, Asansör, Özel Plaj, LCD TV, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Şeker Kampı Tesisleri

statüsünde ki tesisin kapasitesi 88 oda ve 272 yatakdır. Şeker Kampı Tesisleri, ErdekŞeker Kampı Tesisleri, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Tesisin, otogara mesafesi 600 metredir. Tesis bünyesinde 10 personel çalışmaktadır.

Şeker Kampı Tesisleri Yorumları