Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet : 365 gün

Erdek’in merkezinde, denize 80 metre mesafede bulunan Sevil Apart Pansiyon’a özel araç, dolmuş ve taksilerle Bandırma’dan ve Erdek otogarından ulaşmak mümkün.

1+1 apart dairelerden oluşan Sevil Apart Pansiyon, dairelerinde balkon, televizyon, vantilatör, banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, buz dolabı, mutfak ve mutfak eşyaları bulunduruyor. Geniş teraslı apart daire seçeneği de mevcut.

Erdek’in merkezinde yer alan tesis, marketlere, restoranlara, kafelere ve denize yürüme mesafesinde.

Dairelerde bulunan donanımlı mutfaklar sayesinde dilediğiniz yemeği, ev konforunda hazırlayabilirsiniz.

Deniz, kum, güneş keyfi dışında Kyzikos Antik Kenti'ni, Paflima Koyu'nu, Avşa, Paşalimanı, Marmara Adaları'nı gezebilir, su sporu ve doğa sporları yapabilirsiniz.  

Sevil Apart Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Çuğra bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Halitpaşa Mahallesi Memduh Aslan Caddesi No:19. Erdek ilçesinde bulunan Sevil Apart Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Sevil Apart Pansiyon adlı tesiste Gardrop / Dolap, Vantilatör, Kanepe, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, Uydu Kanalları, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mini Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, LCD TV, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Sevil Apart Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 6 oda ve 16 yatak olarak belirtilmiştir. Sevil Apart Pansiyon, ErdekSevil Apart Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Sevil Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Sevil Apart Pansiyon Yorumları