Nerede : Kazdağları - Yeşilyurt Köyü
Otel Tipi :
Kapasite : 14 Oda 35 Yatak
Hizmet : Tüm Sezon

Kazdağları Karye Müze Otel isimli turizm tesisi Çanakkale ilinde ve Yeşilyurt Köyü bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Yeşilyurt Köyü. Ayvacık ilçesinde bulunan Kazdağları Karye Müze Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde bulunan diğer 39 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Kazdağları Karye Müze Otel adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, -- off, Uydu Kanalları, Telefon, Buzdolabı, Kahve Makinası, Uyandırma Servisi, Balkon, Dağ Manzarası, Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Oda Servisi, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Günlük Gazeteler, Bahçeli, Teras, Evcil Hayvan Kabul, Hediyelik Eşya Dükkanı, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Kalorifer, Denize Yakın, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Barbekü Olanağı, Vale Park Hizmeti, Emanet Kasası, Pantolon Presi olanakları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır. Bunların yanısıra Emanet Kasası olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Kazdağları Karye Müze Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 14 oda ve 35 yatakdır. Kazdağları Karye Müze Otel, KazdağlarıKazdağları Karye Müze Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 4000 metre mesafededir. Kazdağları Karye Müze Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 4000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 80000 metredir.

Kazdağları Karye Müze Otel Yorumları