Nerede : Kazdağları - Güre
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 121 Oda 275 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Güre mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Güre Köyü Yolu 10395 Edremit / Balıkesir. Edremit ilçesinde bulunan Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 39 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Dağ Oteli, Termal olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu, Sağlık Merkezi, Sauna, Kaplıca, Havuzlu, Restoran, Oda Servisi, Bisiklet Kiralama, 24 Saat Açık Resepsiyon, Çocuk Havuzu, Bahçede Servis, Tur Masası, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Oyun Odası, Çocuk Oyun Alanı, Engelli Dostu, Asansör, Ses Yalıtımlı Odalar, Özel Plaj, SPA, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Bebek Sandalyesi, Halka Açık Plaj, Dağ Eteğinde, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Açık Büfe, Yemek Salonunda Servis gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Fitness Merkezi, Masaj olanakları tatil severlere ücretsiz sunulmaktadır.

Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa

Otel statüsünde ki tesis, toplam 121 oda ve 275 yatakdır. Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, Kazdağları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 21000 metredir.

Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa Yorumları