Nerede : Altınoluk - Altınoluk Köyü
Otel Tipi : Butik Otel
Kapasite : 7 Oda 14 Yatak
Hizmet :

Zümra Sultan Konağı Nerede ?
200 yıllık tarihe sahip Taş Konak  restore edilerek butik otele dönüştürülmüş.
İyi bir otelin sahip olması gereken harika bir bahçe, huzur içinde dinlenmeniz için ideal odalar, kazdağlarının bol oksiyeni ciğerlerinizde hissedeceğiniz nefis konumu, bu otelde dinlenmek için yeterli gerekçeler. 

Zümra Sultan Konağı odaları :
Tarihi dokusu zarar görmeden her odası birbirinden farklı malzemeler ile özelliklerde döşenmiş, tüm misafirlerin kendini özel hissedeceği harika odalara sahip. 7 odalı butik otel odalarda Kahvaltı Keyfi sunuluyor.
 
Zümra Sultan Konağı Nasıl Girilir:
Kazdağlarına gelmek için Altınoluk merkeze ulaştığınızda, ışıklardan yukarı doğru köy yoluna ilerleyin. Köy merkezine geldiğinizde çevreden birine ZÜMRA SULTAN KONAĞI diye sorarak yol tarifi almanız otele ulaşmanızda size kolaylık sağlayacak bir yöntem.

Zümra Sultan Konağı Rezervasyon :
Çat kapı geldiğinizde boş oda olmayabilir. Ön Rezervasyon yaptırmak için otel ile iletişim kurmalısınız.

Zümra Sultan Konağı isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Altınoluk Köyü bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Altınoluk Mahallesi Memduh Tunç Caddesi No:9. Edremit ilçesinde bulunan Zümra Sultan Konağı, Butik Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 39 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Zümra Sultan Konağı

Butik Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 7 oda ve 14 yatakdır. Zümra Sultan Konağı, AltınolukZümra Sultan Konağı, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Zümra Sultan Konağı tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Zümra Sultan Konağı Yorumları