Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 14 Oda, 56 Yatak
Hizmet : 365 gün açık

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da, denize 15 metre mesafede, zeytin ağaçları ve çiçeklerle çevrili bir ortamda bulunan Ergül Apart Otel, Çanakkale Yolu üzerinde, Opet Benzin İstasyonu’na yakın bir konumda yer alıyor.

Bahçe içinde suit 1+1 Apartlardan oluşan Ergül Motel'de,  balkon, mutfak, mutfak eşyaları, buz dolabı, saç kurutma makinesi, klima, televizyon ve kablosuz internet bağlantısı bulunduruyor.

Ege Denizi’ne yürüme mesafesinde yer alan tesiste, plaj, şömineli restoran,  tavla, kasa ve uyandırma servisi seçenekleri mevcut.

Açık büfe sabah kahvaltıları servis eden Ergül Apart Otel’in özel bir restoranı ve dairelerinde mutfakları bulunuyor.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Ergül Apart Motel tesisi Çanakkale bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Çanakkale Yolu Üzeri Opet Benzin İstasyonu Arkası. Ayvacık ilçesinde yer alan Ergül Apart Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde yer alan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak belirtilmiştir.

Bahçeli, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, Ücretsiz Şezlong, İskele, Bilet Hizmeti, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Girişte Ateşölçer, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Plaja Yürüme Mesafesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Ergül Apart Motel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 14 oda ve 56 yatakdır. Ergül Apart Motel, KüçükkuyuErgül Apart Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 900 metre mesafededir. Ergül Apart Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 420 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 46000 metredir.

Ergül Apart Motel Yorumları