Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi :
Kapasite : 11 Apart Daire
Hizmet : 15 Mayıs - 15 Eylül

Anı Apart Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mah.sahil Cad.. Erdek ilçesinde yer alan Anı Apart Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Sivrisinek Teli, Kanepe, Oturma Alanı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Bahçeli, Denize Sıfır, Markete Yakın, Özel Plaj, LCD TV, Wifi, Kum Plaj, Sığ Deniz, Ücretsiz Şezlong, Plaj Kenarında, Merkezi konum, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Mama Sandalyesi, Havlular, Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Anı Apart Otel

statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 58 yatakdır. Anı Apart Otel, ErdekAnı Apart Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Anı Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 50 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel görev almaktadır.

APART OTELİMİZ

Anı Apart Otel

DAİRELERİMİZ

Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel

Online Rezervasyon


Anı Apart Otel 2024 Fiyatları

Anı Apart Otel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 51 84

Anı Apart Otel Haritada Yeri


Anı Apart Otel Yorumları