Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Deniz Pansiyon Erdek isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mahallesi Sahil Caddesi. Erdek ilçesinde bulunan Deniz Pansiyon Erdek, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde bulunan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Deniz Pansiyon Erdek adlı tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Bilet Hizmeti, Bahçeli, Gece Kulübü/DJ, Çocuk Oyun Alanı, Hediyelik Eşya Dükkanı, Özel Sigara İçilir Alan, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, VIP Odalar, Kalorifer, Denize Yakın, Markete Yakın, Wifi, Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Vale Park Hizmeti, Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası, Akşam Eğlencesi, Çamaşır Yıkama olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Deniz Pansiyon Erdek

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 4 oda ve 50 yatakdır. Deniz Pansiyon Erdek, ErdekDeniz Pansiyon Erdek, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Deniz Pansiyon Erdek tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 12:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 100 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel bulunmaktadır.

Deniz Pansiyon Erdek Yorumları