Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Esenkal Pansiyon tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ocaklar Mahallesi Zübeyde Hanim.caddesi Yosun Sokak N0 1. Erdek ilçesinde bulunan Esenkal Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 59 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Esenkal Pansiyon adlı tesiste Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Bahçeli, Teras, Markete Yakın, Gardrop / Dolap, Banyo, Tuvalet, TV, Yemek Masası, Buzdolabı, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Esenkal Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 7 oda ve 25 yatak olarak belirtilmiştir. Esenkal Pansiyon, ErdekEsenkal Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 700 metre mesafededir. Esenkal Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 700 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel hizmet etmektedir.

Esenkal Pansiyon Yorumları