Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Apart Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

İnci Apart Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Cumhuriyet Mah. Sahil Yolu No: 70. Erdek ilçesinde bulunan İnci Apart Pansiyon, Apart Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 59 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Denize Sıfır, Merkezi konum, Plaj Kenarında, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Girişte Ateşölçer, Bahçeli, 24 Saat Açık Resepsiyon, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Bagaj Muhafazası imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

İnci Apart Pansiyon

Apart Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 32 yatakdır. İnci Apart Pansiyon, Erdekİnci Apart Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 150 metre mesafededir. İnci Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 80 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 0 metredir.

Online Rezervasyon


İnci Apart Pansiyon 2024 Fiyatları

İnci Apart Pansiyon detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 51 34

İnci Apart Pansiyon Haritada Yeri


İnci Apart Pansiyon Yorumları