Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite : 15 Oda 54 Yatak
Hizmet : 365 gün

Kumsal Apart Otel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Ocaklar bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ocaklar Mah. 5 Nolu Sokak. Erdek ilçesinde bulunan Kumsal Apart Otel, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 59 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi, Dağ Oteli olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Mavi Bayraklı Plaj, Günlük Gazeteler, Çocuk Oyun Alanı, Markete Yakın, Engelli Dostu, Kişisel Dolap, Muhafazakar, Kalorifer, Sigara İçilmeyen Odalar, Ses Yalıtımlı Odalar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Barbekü Olanağı, Çamaşır Yıkama olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Kumsal Apart Otel

Apart Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 15 oda ve 54 yatak olarak belirtilmiştir. Kumsal Apart Otel, ErdekKumsal Apart Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Kumsal Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 12:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 150 metredir.

Kumsal Apart Otel Yorumları