Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi :
Kapasite : 29 ODA 82 YATAK
Hizmet : 1 MAYIS - 20 EKİM

Şahser Apart Aquapark isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:76. Erdek ilçesinde yer alan Şahser Apart Aquapark, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Ahşap/Parke Zemin, Duş, Tuvalet, TV, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Barbekü, Açık Havada Yemek Alanı, Mini Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Verandalı, Teras, Havuz Manzarası, Şehir Manzarası, Havuzlu, Aquapark, Oda Servisi, 24 Saat Açık Resepsiyon, Çocuk Havuzu, Bahçeli, Çocuk Oyun Alanı, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Mama Sandalyesi, Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Şahser Apart Aquapark

statüsünde ki tesisin kapasitesi 30 oda ve 82 yatak olarak belirtilmiştir. Şahser Apart Aquapark, ErdekŞahser Apart Aquapark, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Şahser Apart Aquapark tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 12:00, check-out zamanı 10:00 olarak belirtilmiştir.

Şahser Apart Aquapark Yorumları