Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite : 48 oda 150 Yatal
Hizmet : 15 haziran 15 eylül

Vuran Apart isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Cumhuriyet Mahallesi 18 Nolu Sokak. Erdek ilçesinde yer alan Vuran Apart, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Vuran Apart adlı tesiste Denize Sıfır, Deniz Kenarı, Plaj Kenarında, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Girişte Ateşölçer, Bahçeli, 24 Saat Açık Resepsiyon, Yürüyüş Parkuru, Wifi, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Banyo, Duş, Tuvalet, Barbekü, Yemek Masası, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Balkon, Teras, -- off, Uydu Kanalları, TV, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Barbekü Olanağı, Tenis Kortu olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Vuran Apart

Apart Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 48 oda ve 130 yatakdır. Vuran Apart, ErdekVuran Apart, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 1500 metre mesafededir. Vuran Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1500 metredir.

Vuran Apart Yorumları