Nerede : Burhaniye - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 18 Oda 26 Yatak
Hizmet : Tüm Sezon

Burhaniye Merkez Otel tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Koca Cami Mah. Hürriyet Cad. No:40. Burhaniye ilçesinde bulunan Burhaniye Merkez Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Burhaniye Merkez Otel adlı tesiste Havaalanı Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Ortak Mutfak, Kalorifer, Klimalı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Uydu Kanalları, TV, Mutfak, Kahve Makinası, Uyandırma Servisi, Şehir Manzarası, LCD TV, Wifi, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Markete Yakın, Sigara İçilmeyen Odalar gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Bornoz olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Burhaniye Merkez Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 18 oda ve 26 yatak olarak belirtilmiştir. Burhaniye Merkez Otel, BurhaniyeBurhaniye Merkez Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Burhaniye Merkez Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 14:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 300 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 3000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel çalışmaktadır.

Burhaniye Merkez Otel Yorumları