Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 60 Oda 168 Yatak
Hizmet : 365 Gün Açık

Club Hotel Fiord isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mahallesi Ayaklı Caddesi. Burhaniye ilçesinde bulunan Club Hotel Fiord, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Club Hotel Fiord adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Ahşap/Parke Zemin, Küvet, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, -- off, TV, Balkon, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Açık Yüzme Havuzu, Havuzlu, Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Snack Bar, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Animasyon Ekibi, Çocuk Oyun Alanı, Denize Sıfır, Kişisel Dolap, Yemek Masası, Özel Plaj, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Minibar, Dart, Akşam Eğlencesi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Club Hotel Fiord

statüsünde ki tesisin kapasitesi 60 oda ve 178 yatakdır. Club Hotel Fiord, ÖrenClub Hotel Fiord, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Club Hotel Fiord tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 4 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 13 metredir. Tesis bünyesinde 30 personel görev almaktadır.

Club Hotel Fiord Yorumları