Nerede : Ören - İskele
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 9 Oda 27 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Burhaniye, Ören’de, denize 50 metre mesafede, kordon boyunda yer alan Küçük Ev Villa Pansiyon’a, özel araçla, taksi veya Burhaniye Otogarı’ndan her 15 dakikada bir hareket eden minibüslerle ulaşmak mümkün.  

27 yatak kapasiteli, toplamda 9 adet olan odalarda banyo, tuvalet, televizyon, uydu yayını, klima, kablosuz internet bağlantısı, duş malzemeleri, eşya dolabı, merkezi ısıtma sistemi ve sürekli sıcak su mevcut.

Ege Denizi’ne yürüme mesafesinde bulunan Küçük Ev Villa Pansiyon’un özel restoranı ve otoparkı da bulunuyor. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsizken 7 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirimli.

Açık büfe sabah kahvaltısı sunan tesiste, Türk ve dünya mutfağına ait pek çok lezzeti isteğe bağlı servis eden bir restoran da mevcut.

Plajı ve denizi kadar etkileyici bir tarihe ve lezzetlere de sahip olan Ören’de, Adramytteion Antik Kenti kalıntılarını görebilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere Ege’ye has lezzetleri tadabilir ve Burhaniye’nin eğlence merkezlerinde keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Küçük Ev Villa Pansiyon tesisi Balıkesir bölgesinde ve İskele bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mah. Kordonboyu Cad No:171. Burhaniye ilçesinde yer alan Küçük Ev Villa Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde yer alan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Küçük Ev Villa Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 27 yatak olarak belirtilmiştir. Küçük Ev Villa Pansiyon, ÖrenKüçük Ev Villa Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Küçük Ev Villa Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir.

Küçük Ev Villa Pansiyon Yorumları