Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 11 Oda 35 Yatak
Hizmet : 365 gün

Lamer Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ören Mah. Enver Güreli Cad. No:157. Burhaniye ilçesinde bulunan Lamer Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Bahçeli, Ortak Mutfak, Çocuk Oyun Alanı, Markete Yakın, Kalorifer, Wifi, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Girişte Ateşölçer, Engelli Dostu gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Lamer Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 35 yatak olarak belirtilmiştir. Lamer Pansiyon, ÖrenLamer Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Lamer Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 0 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 0 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel çalışmaktadır.

Lamer Pansiyon Yorumları