Nerede : Ören - Öğretmenler Mahallesi
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 5 Apart Daire, 23 Oda
Hizmet : 15 Haziran - 15 Eylül

Mina Apart isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Öğretmenler Mahallesi mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Öğretmenler Mah. 1013 Sok. Paşa Çıkmazı No:6. Burhaniye ilçesinde yer alan Mina Apart, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Gardrop / Dolap, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Kanepe, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Duş, Tuvalet, TV, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Bahçe Manzarası, Havaalanı Servisi (ücretli), Bahçeli, Evcil Hayvan Kabul, Denize Sıfır, Markete Yakın, Kalorifer, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Deniz Kenarı, Merkezi konum, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Beach Bar imkanları tatil severlere ücretsiz sunulmaktadır. İlaveten Tekne Turu imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Mina Apart

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 1 oda ve 3 yatak olarak belirtilmiştir. Mina Apart, ÖrenMina Apart, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Mina Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:30, check-out zamanı 10:30 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2500 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 7000 metredir.

Mina Apart Yorumları