Nerede : Ören - Öğretmenler Mahallesi
Otel Tipi :
Kapasite : 6 Apart 1 Full Apart (Daire) 2 Oda 30 Yatak
Hizmet : 1 Mayıs 1 Kasım

Necatibey Aile Apart Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Öğretmenler Mahallesi mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Öğretmenler Mah. Köprü Yanı Selvi Cad. No: 10. Burhaniye ilçesinde bulunan Necatibey Aile Apart Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Necatibey Aile Apart Pansiyon adlı tesiste Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Bahçeli, Wifi, Kalorifer, Tuvalet, Sadece Aile, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Kıyıya Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Necatibey Aile Apart Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 10 oda ve 25 yatakdır. Necatibey Aile Apart Pansiyon, ÖrenNecatibey Aile Apart Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Necatibey Aile Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 10:30 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 5000 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel görev almaktadır.

Necatibey Aile Apart Pansiyon Yorumları