Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 10 Apart Oda
Hizmet : 365 gün

Thassos Apart Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mahallesi 2067. Cadde. Burhaniye ilçesinde bulunan Thassos Apart Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Thassos Apart Otel adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Sivrisinek Teli, Kanepe, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Teras, Bahçe Manzarası, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Mescid / İbadethane, Ses Yalıtımlı Odalar, Kalorifer, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Thassos Apart Otel

statüsünde ki tesis, toplam 10 oda ve 30 yatak olarak belirtilmiştir. Thassos Apart Otel, Ören Thassos Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 4000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 10000 metredir. Tesis bünyesinde 2 kişi çalışmaktadır.

Thassos Apart Otel Yorumları