Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 7 Oda 22 Yatak
Hizmet :

Pekcan Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mahalllesi 2066. Sk. No: 11, Ören. Burhaniye ilçesinde bulunan Pekcan Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Pekcan Otel adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Sivrisinek Teli, Çamaşır Makinası, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, Radyo, Uydu Kanalları, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Kahve Makinası, Teras, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Oda Servisi, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Ortak Mutfak, Çocuk Oyun Alanı, Denize Sıfır, Sadece Yetişkinlere Özel, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, Kalorifer, Özel Plaj, LCD TV, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Emanet Kasası, Emanet Kasası, Çamaşır Yıkama, Pantolon Presi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Pekcan Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 7 oda ve 22 yatakdır. Pekcan Otel, Ören Pekcan Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:30 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 5000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 7000 metredir.

Pekcan Otel Yorumları