Nerede : Ören - Öğretmenler mah
Otel Tipi :
Kapasite : 9 Oda, 30 yatak
Hizmet : 365 gün

Yüzbaşıoğlu Apart Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Öğretmenler Mah mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Öğretmenler Mah. M. Aksoy Cad. 1374 Sok No:1. Burhaniye ilçesinde bulunan Yüzbaşıoğlu Apart Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Yüzbaşıoğlu Apart Otel adlı tesiste Denize Yakın, Wifi, Klimalı, Çamaşır Makinası, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Tuvalet, Mutfak, Buzdolabı, Balkon, LCD TV, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Kıyıya Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Deniz Kenarı, Mavi Bayraklı Plaj, Özel Plaj, İskele, Araba Kiralama gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Yüzbaşıoğlu Apart Otel

statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 50 yatak olarak belirtilmiştir. Yüzbaşıoğlu Apart Otel, ÖrenYüzbaşıoğlu Apart Otel, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Yüzbaşıoğlu Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3500 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 6500 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel bulunmaktadır.

Yüzbaşıoğlu Apart Otel Yorumları